Kirjanpito ja raportointi

Laadimme kuukausittaisen kirjanpidon arvonlisäverolaskelmineen ja teemme tarvittavat ilmoitukset. Toteutamme myös tuloksen seurannan ja raportoinnin.

Tilinpäätökset ja veroilmoitukset

Laadimme yrityksesi tilinpäätökset ja veroilmoitukset siten, että yrityksen tulostavoitteet ja yrittäjän henkilökohtainen verotus tulevat huomioiduksi parhaalla mahdollisella tavalla.

Laskutus, myynti- ja ostoreskontra

Hoidamme yrityksesi laskutuksen, myynti- ja ostoreskontran sekä halutessasi myös maksuliikenteen.

Palkanlaskenta ja työnantajaraportointi

Palvelu sisältää palkanlaskennan lisäksi mm. palkkoihin liittyvät erilaiset ilmoitukset, todistukset sekä muun työnantajaraportoinnin.

Budjetointi ja kehityksen seuranta

Laadimme kanssasi yrityksellesi tarvittavat budjetit. Yrityksesi talouden kehityksen seuraamista voimme helpottaa laatimalla välitilinpäätöksiä ja erilaisia taloudenseurantaraportteja.

Tulos- ja verosuunnittelu

Tulos- ja verosuunnitteluun sisältyy mm. ennakkoverojen hakeminen sekä erilaisten toimenpiteiden suunnittelu yrityksesi tavoitetuloksen saavuttamiseksi.

Yrityksen perustaminen

Tuemme yritystoiminnan aloittamisessa ja muutoksissa. Laadimme asiakirjat perustamiseen ja yhtiömuodon muutoksiin liittyen sekä hoidamme viranomaisilmoitukset. Tarjoamme apua liiketoimintasuunnitelman laatimisessa esim. starttirahahakemusta varten. Autamme myös sähköisten viranomaispalvelujen käytössä.

Konsultointi

Kanssamme monimutkaisetkin talouskoukerot hahmottuvat selkäksi strategiaksi ohjaamaan yritystäsi kohti parasta mahdollista tulosta. Konsultoimme myös jo toiminnassa olevan yrityksen liiketoimintasuunnitelman päivittämisessä.

EU-hankkeiden kirjanpito

Hoidamme vuosien kokemuksella myös EU-hankkeiden kirjanpidot, maksatushakemukset ja hankerahoitusten seurannat.

Hyödynnämme modernia teknologiaa säästääksemme aikaasi.

Tarjoamme perinteisen taloushallintopalvelujen lisäksi sähköisiä ratkaisuja tarpeidesi mukaan.

Kuittien toimitus on näin helppoa:

1. Ota kuva kuitista
2. Lähetä kuva meille sovelluksemme kautta
3. Valmis, kuitin voi hävittää!

Sähköinen arkisto korvaa pölyttyvät mapit

Sähköinen arkistomme on tarkoitettu kaikille mahdollisille yrityksen asiakirjoille, kuten tilinpäätöksille, kuukausiraporteille sekä kaupparekisteriin ja vakuutuksiin liittyville asiakirjoille. Näin yrityksesi asiakirjat ovat hyvässä tallessa ja järjestyksessä turvallisessa varmuuskopioidussa ympäristössä, johon pääset käsiksi mistä tahansa nettiyhteyden välityksellä.

Verkkolaskutus säästää askeliasi

Laskutuksen sähköistäminen tehostaa rahaliikennettäsi sekä sinun että asiakkaasi kannalta. Kun laskusi lähtevät napin painalluksella, sinun ei tarvitse enää miettiä nopeinta reittiä postiin.

Ota yhteyttä

044 290 4495
tuula.makela@lakeudenlaskentapalvelu.fi

Lakeuden Laskentapalvelu Oy
Ilkantie 4
60800 Ilmajoki